تبلیغات
همه چیز - آموزش درست کردن زولبیا و بامیه
همه چیز
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : ادریس N
نویسندگان
نظرسنجی
شما چه مطالبی را دوست دارید که در این وبلاگ گذاشته شود (حتما رای بدید)










آموزش تهیه زولیبا و بامیه - آموزش درست کردن زولبیا و بامیه

مواد لازم برای بامیه :

• آرد   -------------------------------  دویست گرم

• آب  -------------------------------- سیصدگرم

• تخم مرغ  -------------------------    سه‌عدد

• روغن جامد  ----------------------   یک قاشق سوپخوری

 

• شکر  --------------------------------   نیم کیلو

• نمک  ------------------------------  یک سوم قاشق چایخوری

• آب  --------------------------------   یکصدوپنجاه‌گرم

• آبلیمو   ---------------------------    دوقاشق سوپخوری

• گلاب  -----------------------------    کمی

مواد لازم برای زولبیا:

• نشاسته  --------------------------------  دویست‌گرم

• ماست  ----------------------------------   یکصدوهشتادگرم

• آرد  --------------------------------------    بیست‌گرم

• زعفران حل شده ----------------------    یک قاشق سوپخوری

• روغن جامد  ---------------------------     یک قاشق چایخوری

• جوش شیرین  ------------------------     یک دوم قاشق چایخوری

• آب یا گلاب   ---------------------------   یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه بامیه:

   آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود ۳-۲ دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.

 

    برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد .

طرز تهیه زولبیا:

   نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

   در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

   زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

مواد لازم برای شربت:

• شکر   ------------------------------   دوفنجان

• آب   --------------------------------   یک فنجان

• گلاب  ------------------------------    دوقاشق سوپخوری

• زعفران حل شده  -----------------   یک قاشق مرباخوری

• آبلیمو   ----------------------------   یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت :

    آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

    یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
ادریس N
جمعه 21 تیر 1392
جمعه 17 آذر 1396 07:21 ب.ظ
It is not my first time to pay a visit this
web site, i am browsing this site dailly and take pleasant
data from here every day.
پنجشنبه 16 شهریور 1396 09:26 ق.ظ
Hello, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing facts, that's truly
good, keep up writing.
دوشنبه 30 مرداد 1396 12:42 ب.ظ
Howdy! I know this is somewhat off-topic however I had to ask.
Does running a well-established website such as yours require a massive amount
work? I'm completely new to writing a blog but I do write in my journal everyday.
I'd like to start a blog so I can easily share
my experience and thoughts online. Please let me know if you have any
kind of suggestions or tips for new aspiring bloggers.

Thankyou!
سه شنبه 17 مرداد 1396 04:19 ق.ظ
My brother recommended I may like this website.
He was totally right. This submit truly made my day. You can not consider simply how
a lot time I had spent for this information! Thanks!
دوشنبه 5 تیر 1396 10:43 ق.ظ
Just what I was searching for, thank you for putting up.
سه شنبه 2 خرداد 1396 05:44 ب.ظ
Howdy! I'm at work surfing around your blog from my new iphone
4! Just wanted to say I love reading through your blog and look
forward to all your posts! Carry on the superb work!
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 01:23 ق.ظ
First of all I would like to say excellent blog! I had a quick question that I'd
like to ask if you don't mind. I was curious to find out how you center yourself and
clear your thoughts before writing. I've had a hard time clearing my mind in getting my thoughts out there.
I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out
how to begin. Any suggestions or tips? Kudos!
چهارشنبه 30 فروردین 1396 11:35 ق.ظ
Pretty! This was an extremely wonderful article.
Many thanks for supplying these details.
دوشنبه 21 فروردین 1396 10:35 ق.ظ
Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I am going to return once again since I saved as a favorite it.
Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت




کد اهنگ جدید برای وبلاگ